0

Връщане на стока

Информираме Ви, че имате право - в 14-дневен срок след получаване на поръчката Ви   да върнете артикулите в нея oсвен упоменатите :
- Чорапогащи, клинове и силиконови чорапи- не се приемат поради спецификата на продуктите.
- Бикини не се връщат поради хигиенични изисквания относно артикулите и тяхната специфика. Могат единствено да се заменят с друг размер, при положение, че няма индикации, че са пробвани или употребявани.

ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ

1. Попълнете Формуляра за връщане по-долу. 

2. Отидете до най-близкия офис на Спиди  и изпратете продукта/продуктите в опаковката и кутията, в която сте ги получили или в друга твърда кутия, за да не се деформира кутията на сутиена/ бикините, които връщате с опция ПРЕГЛЕД на адрес: 

гр. Варна , офис Спиди – 784 Стефан Стамболов 15, тел. 0898937939 . /Тази информация може да видите на разписката от Speedy/

Kуриерската услуга по Връщането се заплаща от клиента. 

- Моделите трябва да бъдат с оригиналните етикети, без индикации,че Продуктът е употребяван или повреден по някъкав начин
 - Задължително условие при връщане или замяна на сутиени с твърди чашки е да бъдат сгънати така, както са получени, за да не се деформира чашката. Получени сутиени и след преглед установени, че са сгънати неправилно и вследствие на това чашката на сутиена е деформирана няма да бъдат приети.

-Трябва да бъдат върнати моделите с опция ПРЕГЛЕД, която трябва да заявите в офиса на Speedy.
- При връщане, ако клиента се е възползвал от правото на безплатна доставка (т.е. доставката към куриера е заплатена от ИНТИМО вместо от клиента), то тогава клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга, ако сумата стане под сумата за безплатна доставка, като това се осъществява чрез приспадане на сумата за безплатна доставка от сумата, която следва да бъде възстановена.

3. Възстановяването на сума става само по банков път. След като получим и обработим пратката, ще Ви възстановим сумата по 
банков път, на посочения от Вас във формуляра IBAN, в срок от 4 работни дни (считано от датата, на която сме получили пратката). 

4. Ако желаете замяна за друг артикул или размер, просто направете нова поръчка и напишете „Замяна” в пояснението на поръчката и опишете какво желаете да замените, без да е необходимо да попълвате формуляра.  Колкото по-бързо, толкова по-добре -наличностите ни се изчерпват бързо. 

След приемане на върната стока ще Ви информираме, че сме получили пратката 
на посочения от клиента и-мейл и  ще Ви бъде изпратено официално потвърждение за възстановяване на сумата.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Банкова сметка, по която трябва да бъде въстановена сумата за отказаната покупка:
    

* Номерът на банковата сметка се състои от 22 знака – букви и цифри. Проверете дали сте посочила валидна сметка. Онлай магазина не носи отговорност за грешно попълнени от клиента банкови сметки **Възстановяването на сума става до 4 дни след получаване на върнатата пратка.

За въпроси и поръчки: 0898937939
Или на e-mail: info@italianskobeloio.bg
Работно време: Понеделник - Петък: 10:00– 17:30

Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. МАГАЗИНЪТ използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.