0

Замяна и връщане

Купувачът спрямо Закона за защита на потребителите има право да замени или върне заявен от него Продукт в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на пристигане на артикула в офиса на куриерската фирма или при доставянето му до посоченият адрес от клиента освен посочените:
1. Чорапогащи, клинове и силиконови чорапи- не се приемат поради спецификата на продуктите.
2. Бикини не се връщат поради хигиенични изисквания относно артикулите и тяхната специфика. Може да бъде направена единствено замяна за смяна на размера, при положение, че липсват индикаций за пробване и употреба.

Ако купувачът  заяви, че желае да замени или върне поръчаният от него продукт в  14-дневен срок, следва да уведоми Търговеца и да върне Продукта, както следва :

1. В неговата оригинална опаковка и кутия /кашон/ с опция ПРЕГЛЕД, kоято трябва да заявите в офиса на Speedy
2. С оригиналните етикети, без индикации,че Продуктът е употребяван или повреден по някъкав начин
3. Задължително условие при връщане или замяна на сутиени с твърди чашки е да бъдат сгънати така, както са получени, за да не се деформира чашката. Получени сутиени и след преглед установени, че са сгънати неправилно и вследствие на това чашката на сутиена е деформирана няма да бъдат приети.

4. При замяна или връщане на стока цената на доставка в двете посоки се заплаща от клиента. 
5. При връщане на продукти , ако клиента се е възползвал от правото на безплатна доставка (т.е. доставката към куриера е заплатена от ИНТИМО вместо от клиента) и сумата стане под сумата за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, то тогава клиента дължи възстановяване на разхода за куриерската услуга, като това се осъществява чрез приспадане на сумата за безплатна доставка от сумата, която следва да бъде възстановена по банков път 


Възстановяването на сумата става  само по банков път в срок от 4 работни дни след задължително попълнен
ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ.

Срока за изпращане на пратките за замяна е от 1 до 2 работни дни!
Всяка пратка бива преглеждана и при установяване на липса на някои от изискванията пратката няма да бъде приета и сумата няма да бъде възстановена.

Не носим отговорност при разминаване между показания и  реалният цвят при снимане с апарат.
Артикулът може да бъде заменен със същият или нов такъв, като при разлика в цените сумата ще бъде възстановена или  ще бъде сложена като наложен платеж при изпращането на новата пратка.